Julemarked

Gjør noe annet i år!


Mange ønsker å gjøre noe annet når de skal planlegge julebord, og hva er vel bedre enn å feire julebordet ute i Europa? Kan det for eksempel friste å nyte god mat og besøke et av de mange europeiske julemarkedene? 

Fra slutten på november pyntes gater og torg over hele Europa til jul, og duften av varm gløgg brer seg mellom salgsbodene. Utvalget er enormt og det er vanskelig å vite hvilket julemarked som er best. Vi har likevel valgt å trekke frem noen julemarkeder som er verdt et besøk.

«Winter Wonderland» – London
Siden oppstarten i 2007, har julemarkedet Winter Wonderland i Hyde Park rukket å bli det mest kjente julemarkedet i Europa. Arrangementet er mer enn bare et julemarked; det er en hel dag ute med opplevelser som skøytebane, live show og flotte shoppingmuligheter. I bodene kan du finne en rekke varer, inkludert gaver, dekorasjoner og smakfulle godbiter.

«Julemarkedet i Tivoli» – København
Med mer enn 450.000 julelys, 1100 juletrær og 60 juleboder gir julemarkedet i Tivoli, København, garantert julestemning. Her kan man besøke salgsboder langs stiene i Tivoli og spise middag med utsikt over de glitrende trærne ved Tivolisjøen.

«Helsinki Christmas Market» – Helsinki
Helsinki lokker med storslått julestemning i nissens hjemland. Julemarkedet på Senatstorget har over 100 boder med julepynt, delikatesser og perfekte julegaver. Julenissen kommer selvfølgelig innom hver dag for å hilse på!

Ta en pause fra førjulsstria hjemme og besøk en av Europas vakre storbyer.

Kontakt oss i dag for bestilling

 

 

 

KTM gruppereiser as

KTM gruppereiser as

Husøyveien 260/ Postboks 23,
4299 Avaldsnes

Telefon: 52 85 88 99