Byen som bugner av opplevelser

En gruppereise til Amsterdam åpner døren for et stort spekter av opplevelser og inntrykk. Denne 700 år gamle byen har flere kanaler enn Venezia. Den har flere broer enn Paris og flere historiske monumenter, duftende blomster og fargerike innbyggere enn de fleste andre europeiske storbyer. Amsterdam er en by du blir glad i.

Arkitektur, elver, øl og diamanter

Populære gruppeaktiviteter er sightseeing, omvisning på Heineken Experience, bartenderkurs på House of Bols, besøk på et eksklusivt diamantsliperi og sist men ikke minst; Canal Cruise. Et cruise på kanalene er den overlegent beste måten å se byen. Ny Amsterdam mens du nyter en drink eller et godt måltid om bord.

Amsterdam har flere verdenskjente museer. De mest kjente er Van Gogh Museum, Stedelijk Museum, Rijksmuseum og Anne Franks Hus, som alle er vel verdt et besøk. Utelivet i Amsterdam er legendarisk, og Leidseplein er blant byens livligste fornøyelsområder

Gruppereise til Amsterdam, FKH

.Gruppereise til Amsterdam - KTM Gruppereiser

Haarlem (Blomsterbyen)

Haarlem er provinshovedstaden i den nordlige delen av Nederland og er det perfekte valget for deg som ønsker å oppleve Nederland i et litt annet tempo enn hva storbyen Amsterdam tilbyr. Byen er et stort og viktig handelssenter for tulipaner, derav kallenavnet «Blomsterbyen». Amsterdam ligger bare 20 km unna, og lar seg dermed fint kombinere med Haarlem.
Byen er erketypisk hollansk med brosteinsgater, speilblanke kanaler, sykler og koselige murhus. Det er korte avstander til gode matopplevelser og idylliske små nisjebutikker som rommer alt mulig.
I Haarlem finner man den gotiske katedralen Grote Kerk, som huser et av Europas flotteste orgler. Man kan besøke et av Nederlands fineste gallerier – Frans Hals-museet, og for den shoppingglade kan man berolige med at Haarlem flere ganger er blitt kåret til Nederlands best shoppingby.

Utforsk Amsterdam