Denne sjarmerende og avslappende byen er et populært reisemål.
En historisk hovedstad, samtidig som den oser av ungdommelighet. Dublin har i gjennomsnitt den yngste befolkningen i Europa til hovedstad å være.
Byen byr på god stemning i de mange pubene, livlig tradisjonell musikk samt mye kultur og historie.

Dublin ble i sin tid grunnlagt av vikinger, men er i dag en by av småbyer som har vokst sammen til en storby.

 

Gruppereise til Dublin
The Temple Bar
Gruppereise til Dublin
St. Patrick`s Cathedral
Gruppereise til Dublin
Trinity College

OPPLEVELSER OG ARKITEKTUR

Dublin er godt kjent for sin pub-kultur og den mørke, smakfulle øltypen Guinness. Mange vil si at man ikke kan besøke Dublin uten å besøke Guinness-bryggeriet for en omvisning. Den avsluttes dessuten med en Guinness i Gravity Bar mens man nyter utsikten.

Dublin og omegn er imidlertid så mye mer enn øl. Det finnes mange spennende spisesteder, severdigheter og utkikkspunkter, samt et bredt utvalg innen shopping og flott natur for de som søker den opplevelsen.
Den vakre St. Patrick’s Cathedral er definitivt verdt et besøk. Og dersom man er interessert i historie, vil et besøk på det ærverdige Trinity College være viktig å få med seg. Universitetet er mer enn 400 år gammelt og regnes for å være et landemerke på grunn av sin flotte arkitektur og beliggenhet. Det eldgamle manuskriptet Book of Kells, utsmykket og illustrert av keltiske munker fra middelalderen, oppbevares også på universitetet.


For de som søker utelivet, er utvilsomt Temple Bar området å oppsøke. Der finnes flust av livlige og hyggelige puber, og det kan enkelt arrangeres en pub-til-pub-runde for grupper som ønsker det.

 

SILICONE DOCKS

For et knapt tiår siden var byen i økonomisk krise, men det merkes nesten ikke nå. Dublin oser av optimisme, og det kryr av nyskapende trender som gjør at man nesten ikke klarer å holde følge.
Store bedrifter som Google, Facebook, Twitter og LinkedIn er attraktive for ung og internasjonal arbeidskraft, og har etablert seg i området som kalles «Silicone Docks», Europas svar på Silicon Valley.

Dublin egner seg godt for alle typer reisende og vi opplever at bedrifter i økende grad ser til Dublin og teknologibedriftene i Silicone Docks for inspirasjon.

 

Gruppereise til Dublin
Silicone Docks

 

Gruppereise til Dublin
Malahide Castle

FIRMATUR

Å arrangere gruppereiser med faglig innhold har vi lang erfaring med. Noen ønsker å benytte vår kompetanse på logistikken rundt gjennomføringen. Andre ønsker at vi, gjennom våre kontakter og nettverk, bidrar med faglig innhold i tillegg. Dublin er én av byene hvor dette er mulig. At næringslivet har klart å snu trenden og nå er i en spennende utvikling, er selvsagt noe som blir lagt merke til. Man blir nysgjerrig på hvordan de har fått til dette, og vår erfaring er at man gjerne ønsker å hente inspirasjon og ikke minst utveksle ideer og erfaringer med andre. Derfor syns vi det er spennende å kunne arrangere gruppereiser hvor bedrifter kan møtes og snakke sammen om nettopp dette.

Som reisemål har Dublin et stort spenn av muligheter. Enten man er opptatt av byen som Europas teknologi-hovedstad eller man ønsker å oppleve irsk kultur og arkitektur, er Dublin absolutt verdt et besøk. Ta kontakt så kan vi sammen planlegge deres neste tur.

 

Gruppereise til Dublin