Eventyrlige Færøyene

Færøyene er et stadig mer ettertraktet reisemål, og sannsynligvis en av Europas best bevarte hemmeligheter. Vi sender jevnlig både kor, bedrifter og vennegjenger på tur til denne, for mange, ukjente øygruppen vest i havet. Dette er den ultimate destinasjonen for naturelskere som har en lidenskap for fotturer i vakker og uspolert natur. Her kan man nyte freden og puste inn den friske, rene luften. En reise tilbake til en tid da matbutikken stengte tidlig i både ukedager og helger, og man brukte mer tid på familien.

Gruppereise til Færøyene - KTM Gruppereiser

Gruppereise til Færøyene - KTM Gruppereiser

Spektakulært turterreng

Denne mystiske øygruppen byr på fantastisk lokalprodusert mat og design, samt en majestetisk natur. Fra grønnkledde fjellsider hvor sauene går i beite, til de dype grottene hvor bølgene slår og man føler seg tett på naturen.
En gruppereise hit gjøres ekstra minneverdig med en av de mange aktivitetene som lar deg oppleve den unike naturen. Bli med på helikoptertur og nyt en spektakulær utsikt. Ta deg en fjelltur på hesteryggen, eller utforsk huler, grotter, fuglefjell og frittstående klipper som overgår det meste av flotte landskap.

Opplevelser for livet

Færøyene ligger nord for Skottland og omtrent 600 km vest for Bergen.
En tur hit kombinerer vakker natur med både historiske, kulturelle og kulinariske opplevelser, og er virkelig en opplevelse for livet!

Gruppereise til Færøyene - KTM Gruppereiser

Gruppereise til Færøyene - KTM Gruppereiser

Her kan du lese hva koret «Ad Libitum» opplevde på sin reise til dette majestetiske øyriket.
Eventyrlige Færøyene

 

Utforsk Færøyene