Vinter i fjellet
Mange nordmenn oppsøker friluft og natur når anledningen byr seg. Det sies at vi er «født med ski på beina» og mange velger å stå slalåm eller gå langrenn om vinteren. Skøytebaner og akebakker er også hyppig brukt i vintersesongen.

Det finnes mange destinasjoner innenlands for vinterglade nordmenn, deriblant Voss, Geilo, Hovden og Trysil. Både nasjonalparker, alpinanlegg og andre typiske vintersteder er tilrettelagt for friluftsliv og aktiviteter. Flere steder har hotellene også gode fasiliteter, og dermed kan et opphold på fjellet i mange tilfeller inkludere både friluftsliv og faglig innhold.

Fotturer
Den norske fjellheimen ligger flott og tilgjengelig for alle. I vår region har mange gått turene til Preikestolen, Trolltunga og Himakåna. For litt lengre turer ligger andre fjellturer innen rekkevidde, eksempelvis en tur til Besseggen, Gaustatoppen eller majestetiske Galdhøpiggen.

I den flotte naturen vår kan det foruten fotturer, også tilrettelegges for sykkelturer, kajakkturer, teambuilding og andre aktiviteter.

Stort sett alle utflukter, uansett årstid, lar seg også kombinere med faglig innhold, teambuilding eller konferanse om ønskelig.
Gjennom årene har vi arrangert flere aktive turer, og vi hjelper gjerne til å arrangere tur for dere også, om det er med familien, kolleger, vennegjengen eller andre.

 

Til reisemål

 

Til forsiden     Kontakt oss