Magisk og spektakulært

Nordvest for Polarsirkelen ligger Norges vakreste naturperle. Øygruppen fra Austvågøy i øst til Røst i vest er spesielt kjent for særegen natur med sine store kontraster fra fjell og tinder til strender og uberørt land. Fenomenene nordlys eller midnattssol kan også bidra til spektakulære opplevelser.

 

Overnatte i rorbu

Den viktigste næringsveien i Lofoten har i utallige år vært fiske, og i de mange fiskeværene finnes det rorbuer som gjenspeiler dette. Før i tiden ble disse rorbuene hyppig brukt av fiskerne i fiskesesongen. I dag er disse rorbuene mer bebodd av turister som ønsker en autentisk opplevelse når de besøker Lofoten, og i nåtiden har i tillegg reiselivet vist seg å være minst like viktig næringsvei som fiske.

 


 

Gruppereise til Lofoten - KTM gruppereiser as

Aktiv reise

Lofoten byr på opplevelser både høyt og lavt i terrenget. Ute på havet frister naturen med eksempelvis havfiske, havsafari, kajakkturer og dykking. Til lands byr naturen på fantastisk utsikt fra majestetiske tinder og fjell. Omgivelsene er også flotte på en golfbane eller på sykkeltur. I tillegg til de fysiske aktivitetene, byr regionen på kulturopplevelser gjennom bl.a. festivaler, måltider og galleribesøk.

Uansett årstid og formål kan magiske Lofoten by på opplevelser som setter spor.