Riga er hovedstaden i Latvia og her bor det ca. 750 000 mennesker. Riga er den største byen i Baltikum, mens landet med sine 2 millioner innbyggere er det nest største landet blant sine baltiske søstre i nord og sør. Riga er en gammel hansaby, noe som gamlebyen bærer preg av med sine mange gamle laugs- og handelshus. I tillegg er Riga kjent for sine fantastiske arkitektoniske skatter av Art Noveau bygninger – en av de største konsentrasjonene av disse i verden. Riga har to oppføringer på UNESCO sin verdensarvliste, hvor gamlebyen er den ene. Den andre er Riga Central Market, som er det største utendørsmarkedet i Europa. Riga er en pulserende by med et stort utvalg av både hoteller, restauranter, shopping, kultur og uteliv. Her finne alle noe å like og opplevelsene står i kø.

 

Jurmala
Kun 25 km utenfor Riga ligger strandparadiset Jurmala hvor det meste handler om sol, strandliv og spa-behandlinger. Strandlinjen strekker seg over hele 32 km med fin og hvit sand. Byen har også koselige gater med stort utvalg av restauranter, barer og butikker. Jurmala er en helårsdestinasjon, selv om badesesongen primært er juni – august. Som spa-resort har Jurmala mer enn 100 år lang tradisjon, og flere av hotellene tilbyr ulike former for spa.

 

 

Julebord
Riga er en attraktiv destinasjon for de som ønsker å komme i julestemning i førjulstiden. I gamlebyen arrangeres julemarked i desember, og vi kan anbefale Riga dersom dere ønsker å legge julebordet utenlands.

I tillegg til julebordet kan vi arrangere mange andre aktiviteter i Riga og omegn. Ettersom byen er så allsidig, kan vi lage program som passer ethvert reisefølge.