Norges tredje største by ligger midt i landet og ble etablert av Olav Tryggvasson allerede i 997. Trondheim er en spennende by med flere kulturelle severdigheter og aktiviteter, friluftsområder, variert utvalg av spisesteder, uteliv og hyggelige handlegater i bykjernen. I løpet av året arrangeres flere festivaler i Trondheim, deriblant Olavsfestdagene, lokalmatfestival og ulike musikkfestivaler.

Nidarosdomen
Katedralen er en av de mest besøkte attraksjonene i Norge, og bare må besøkes når man først er i Trondheim. Med imponerende arkitektur, flotte skulpturer og glassmalerier, og ikke minst historien bak bygningen, vil et besøk her være en minneverdig opplevelse.

 

 

Munkholmen
Øya ligger i Trondheimsfjorden og har en rik historie som inkluderer funksjon som blant annet kloster, festning, fengsel og forsvarsanlegg. I sommerhalvåret er Munkholmen populært for både lokale og tilreisende.

Vi har lang erfaring med firmaturer, blåturer, konferanser og teambuildingsturer i Trondheim og omegn, så ta gjerne kontakt om dere ønsker vår hjelp med planleggingen av deres neste tur til Trøndelag.