Ca 20 mil nord for Oslo ligger Trysil som i utgangspunktet er en kommune med knappe 7000 innbyggere og tradisjonelt jord- og skogbruk som regionens viktigste næring. Med det største skianlegget i Norge er imidlertid vinterturismen en næring i stor vekst, og siden 2014 har eierne i tillegg hatt fokus på å kunne tilby aktiviteter i sommersesongen.

Trysilfjellet
Om vinteren kan området skilte med det største skianlegget i Norge med sine 31 skiheiser, 68 skibakker, 3 barneområder og flere Snow Parks. I tillegg til dette brede spekteret av løyper, har anlegget hoteller, restauranter, bowlingbaner, bad og spa.

Om sommeren kan Trysil friste med sykkelløyper i varierende vanskelighetsgrad, og skiheisen er også åpen deler av sommeren med tilrettelagte stativer for frakt av sykkel. Ellers finnes det klatrepark, mulighet for fotturer og rafting. samt andre aktiviteter i området.

 

Aktive festivaler
Hvert år i slutten av juni arrangeres Trysil Bike Festival med terrengsykkelfestival, ungdomscamp og faglige arrangement. Hvert år i september arrangeres Trysilrypa, Norges største terrengmarsj og -løp for mer enn 5000 kvinner.

Vi har erfaring med både blåturer, konferanser og teambuildingsturer i dette området, så ta gjerne kontakt om dere ønsker vår hjelp med planleggingen for en tur til Trysil.