Hvor enn dere vil i verden!

KTM gruppereiser er stolte av å endelig kunne fortelle at vi gjennom hele 2019 skal ha en egen reise-spalte i Karmøynytt. Den første uken i hver måned vil dere få presentert spennende reisemål, nyttige reisetips og innspill til planlegging av deres neste reise. Hvor man bør reise, hva man bør få med seg og når man bør starte planleggingen er bare noe av det vi kommer til å snakke mer om utover året.

Hvem er vi?

KTM gruppereiser er både lokaleid og lokalstyrt, og er en del av KTM gruppen på Husøy. På vårt kontor sitter fire dedikerte prosjektledere med ulik bakgrunn og kompetanse, og med lang erfaring fra reiselivet. Vårt mål er å gi kundene våre den beste servicen og opplevelser for livet!

Stressfrie reiser

I dag er det enkelt å bestille flybilletter og hotellrom på internett, og mange velger å gjøre dette selv. Det finnes imidlertid mange fallgruver når man gjør dette på egen hånd, spesielt når flere reiser sammen. Bestilles turen gjennom et reisebyrå, kan dere senke skuldrene og stole på at alt det praktiske som flybilletter, hotell, transport, etc. blir tatt hånd om på en trygg og god måte. Skulle det oppstå uforutsette situasjoner, vil dere enkelt få hjelp til å løse dette også.

Erfaringer

Neumann bygg har som tradisjon å legge litt ekstra i en kundetur hvert år. De har bl.a. kjørt super jeeps på Island, vært i Skottland på leirdueskyting og høylandstur. De har syklet i Italia og hatt alpintur til Alpene. «KTM gruppereiser er mestere i å realisere og videre utvikle mine tanker og ideer» sier Njål Harald Steine hos Neumann Bygg. Eller som lederen i Norsk Pedagogisk Dataforening, Ole Christian Wold Haavik sier, etter 15 års samarbeid: «KTM gruppereiser kan virkelig anbefales for de som vil ha en vellykket reise!»

Vi har kontakter over hele verden som hjelper oss med å lage det perfekte opplegget for deg og ditt reisefølge, enten dere skal på tur med storfamilien, idrettslaget, jobben eller foreningen. Selv om de fleste av våre kunder velger å reise ut av vår region, er vi selvfølgelig behjelpelige med konferanser og andre arrangement også lokalt.

Ikke bestilt neste reise enda?

Det er fortsatt ikke for sent å planlegge årets tur, selv om måneder som mai og september begynner å fylles opp. I neste utgave av «Hvor enn dere vil i verden!» vil dere få presentert et fristende reisemål.

God tur!