Skal selge Haugalandet!

KTM Gruppereiser AS nå satser nytt, og skal begynne å tilrettelegge for turer til Haugalandet. Med alt det spennende som skjer på reiselivsfronten på Haugalandet, gjennom bl.a. økt cruisetrafikk og privatisering av flyplassen, ønsker KTM gruppereiser as å være med å..

Dublin

Denne sjarmerende og avslappende byen er et populært reisemål. Til tross for en historie som går langt tilbake, oser hovedstaden av ungdommelighet og har i gjennomsnitt den yngste befolkningen i Europa til hovedstad å være. Byen byr på god stemning..

Amsterdam

En gruppereise til Amsterdam åpner døren for et stort spekter av opplevelser og inntrykk. Denne 700 år gamle byen har flere kanaler enn Venezia. Den har flere broer enn Paris og flere historiske monumenter, duftende blomster og fargerike innbyggere enn..

Eksklusiv mulighet til alle med FKH i hjertet!

I samarbeid med FK Haugesund har vi nå valgt å tilby en eksklusiv mulighet for både supportere og samarbeidspartnere av FK Haugesund. Ved å bruke koden «FKH Reise 2019» når du bestiller gruppereiser for minimum 10 personer gjennom KTM gruppereiser,..

Vakre Cinque Terre (De 5 land)

Langs kysten mellom Genova og La Spezia ligger autentiske Cinque Terre, bestående av 5 små fiskerlandsbyer med røtter tilbake til middelalderen. Disse fem landsbyene og de omliggende fjellsidene har status som nasjonalpark og står på UNESCOs verdensarvliste. Det er liten..

Eventyrlige Færøyene!

Stadig flere ønsker å utforske reisemål som ligger litt utenfor de typiske storbyene som København, Amsterdam og London. Noen er ute etter «det lille ekstra», eller destinasjoner som byr på opplevelser man ikke får andre steder. Et av disse reisemålene..