Skal selge Haugalandet!

KTM Gruppereiser AS nå satser nytt, og skal begynne å tilrettelegge for turer til Haugalandet.
Med alt det spennende som skjer på reiselivsfronten på Haugalandet, gjennom bl.a. økt cruisetrafikk og privatisering av flyplassen, ønsker KTM gruppereiser as å være med å bygge den fantastiske regionen vår.

Vi jobber i dag med kunder fra hele Skandinavia og våre mangeårige erfaring med planlegging og tilrettelegging av turer for både større og mindre grupper gjør denne satsingen ekstra spennende. Vi er stolte over regionen vår og har allerede fått henvendelser fra aktører som ønsker å besøke Haugalandet. Vår erfaring, kombinert med solid lokalkunnskap, gjør at vi ser med forventning på fremtiden. Vårt kontor er strategisk plassert på Husøy, bare et steinkast fra flyplassen vår og norges fødested, Avaldsnes.

 

Photo: Ørjan B. Iversen

 

Gjennom flere tiår har familien Mesøy tilbudt reisebyråtjenester til både private og forretningsreisende, og reiseliv har vært og er fortsatt en viktig del av KTM gruppens kjernevirksomhet. Vi har fokus på å utvikle virksomheten sammen med våre kunder, samtidig som vi bygger kompetanse lokalt, sammen med lokalt ansatte. KTM gruppereiser as håndterer alt fra påmelding, transport, overnatting, måltider og aktiviteter for grupper og firma.

Karmøy
Photo: Ørjan B. Iversen